Rik Geus

Antony

Antony 150 150 Jos

Antony

“Ik ben bij Rik Geus gekomen met een complexe blessure na een val met de racefiets. Hiervoor was ik vastgelopen bij veel andere fysio’s. Dankzij de specialistische kennis en zijn uitgebreide netwerk van andere (top)specialisten ben ik weer vol aan het sporten, zonder pijn!”

Jan

Jan 150 150 Jos

Jan

“Na een wielrenongeval en de daaropvolgende operatie heeft Rik Geus mij bij elke stap van het herstel begeleid. Hij neemt altijd de tijd voor je, vraagt door, en neemt je helemaal mee in zijn denkproces. Zo je weet waar je aan toe bent en houd je grip op je herstel. Rik heeft bovendien ook oog voor de mentale kant van een blessure en het herstel. Mocht er een keer iets zijn dat buiten zijn expertise valt, dan kan hij door goede contacten met andere zorgverleners altijd informeel wat navragen en je zo nodig met hen in contact brengen.”

Bas

Bas 150 150 Jos

Bas

“Rik Geus heeft mij tweemaal geholpen voor een knieblessure. Beide keren heeft hij eerst grondig gekeken waar de pijn zit en welke blessure ik had. Vervolgens heeft hij gekeken naar mijn hardlooptechniek en een mogelijke oorzaak. Met deze analyse, een aantal verbeterpunten en goede krachttraining is mijn pijn geheel weg gegaan. Wat ik vooral goed vind is dat Rik kijkt wat je wél kan en daarmee een plan maakt. Daarnaast is hij ontzettend positief ingesteld en zeer professioneel.”

Nick

Nick 150 150 Jos

Nick

“Ik ben enorm tevreden over de behandeling bij Rik Geus. Na verschillende fysiotherapeuten gezien te hebben zonder gewenst resultaat werd er echt uitgebreid en deskundig gekeken naar mijn klacht. Rik heeft veel kennis in huis en neemt je als klant ook mee in het diagnose- en behandelproces. En het belangrijkste is dat mijn klacht verholpen is. Ik zou hem zeker aanraden.”

Dirk

Dirk 150 150 Jos

Dirk

“Rik Geus heeft mij enorm geholpen in mijn revalidatie na mijn heupblessure! Waar ik na meerdere heupoperaties dacht dat ik moest wennen aan de pijn en het niet kunnen sporten heb ik met Rik samen het tegendeel kunnen bewijzen. Hij heeft mij altijd goed meegenomen in de verschillende fasen waarin we samen werkten: van focus op heupstabiliteit, ketentraining en jogging naar nu zelfs een hardloopanalyse op de sintelbaan. Daarnaast zorgt hij er ook gewoon voor dat de trainingen samen leuk zijn!”

Pierre

Pierre 150 150 Jos

Pierre

“Ik heb Rik Geus leren kennen als een prettige en deskundige fysiotherapeut. Ik loop in mijn vrije tijd hard en kreeg een vervelende blessure aan mijn knie. Iemand verwees mij naar Rik als de deskundige op dat gebied. Rik nam ruim de tijd voor het onderzoek. Door denkbare oorzaken langs te gaan en te elimineren kwam hij tot zijn diagnose. Daarna heeft hij mij oefeningen opgegeven en daarvan een handig schema toegestuurd. Hij heeft mij ook een goede warming up opgegeven. Heel effectief!
Rik is zelf een veelzijdig sporter; hij weet waar je als (amateur) sporter behoefte aan hebt. Hij is op een ochtend met mij meegelopen en heeft hij mijn loopstijl gefilmd. We hebben de film samen bekeken. Om blessures te voorkomen en mijn prestatie te verbeteren gaf hij mij vervolgens het advies om geleidelijk van “haklanding” naar “voorvoetlanding” over te gaan. Hij heeft dat proces zelf doorgemaakt. Ik loop al een aantal jaren en voor mij was dit een “out of the box”-suggestie. Vervolgens hebben we samen op de voorvoet getraind, zodat hij tijdens het lopen verbeterpunten kon meegeven. Kortom: Rik heeft me niet alleen van mijn klachten af geholpen maar me ook het plezier van de voorvoetlanding meegegeven!”

Ronald

Ronald 150 150 Jos

Ronald

“Ik kom al vanaf 2016 bij Rik Geus en heb daarvoor diversen andere Fysiotherapeuten gehad en vindt Rik de beste die ik gehad heb.
Rik is een zeer ervaren fysiotherapeut en een heel prettig persoon in omgang en is zeer communicatief.

Bij het introductie gesprek luistert Rik altijd zeer aandachtig en goed naar je probleem en maakt na een gedegen onderzoek een analyse en in overleg een behandelplan.

Als hij gaandeweg het behandel traject niet snel resultaat boekt, heeft hij een dermate groot netwerk, waardoor hij snel een collega kan raadplegen die specialist is in de betreffende blessure en eventueel verwijst hij je door naar die specialist voor verdere behandeling. Dit vind ik een zeer sterk onderdeel, en hiermee gaat er geen tijd verloren en krijg je de optimale behandeling.

Daarnaast heeft Rik ook nog een uitgebreid netwerk aan ziekenhuis specialisten en kan hij zeer snel een afspraak regelen bij b.v. orthopedische chirurgen.

Rik heeft voor mij zeer snel in 2018 een orthopeed geregeld voor mijn schouder uit de kom en in 2020 een orthopeed voor mijn meniscus.

Ik woon sinds 2019 in Frankrijk en liep bij het klussen een meniscus blessure op. Ik heb in Frankrijk een MRI-scan laten maken en deze naar Rik gestuurd.
Rik heeft deze bekeken en geconstateerd dat er een scheur in mijn meniscus zat en heeft mij per video allerlei oefeningen opgegeven.
Na 2 maanden oefeningen doen zonder resultaat helaas, heeft Rik de MRI-scan doorgestuurd naar de Orthopeed.
Na overleg tussen Rik en de orthopeed had ik binnen de kortste keren een afspraak met Rik en de orthopeed en ben ik daarna succesvol geopereerd en door Rik op afstand begeleid in mijn herstel.”

Sophie

Sophie 150 150 Jos

Sophie

“Rik Geus is naast zeer ervaren ook op de hoogte van de allernieuwste informatie en technieken op kniegebied. Ik heb heel wat kniespecialisten en fysiotherapeuten versleten en kan met recht zeggen dat zelfs met kraakbeenschade 4 Rik het onmogelijke mogelijk maakt. Dat in combinatie met een flinke dosis empathie maakt hem de beste fysiotherapeut die ik ken.”

Mitchell

Mitchell 150 150 Jos

Mitchell

“Na een voorste kruisbandoperatie heeft Rik Geus mij begeleid in het revalidatieproces om terug te keren naar mijn oude voetbal- en snowboardniveau. Rik heeft een persoonlijke aanpak en heeft het revalidatieprogramma aangepast zodat ik mijn persoonlijke sportdoelen kon realiseren. De revalidatie gaat verder dan wat oefeningen doen in een zaal, Rik heeft een academische kijk op het proces en door zijn enthousiasme en expertise was ik erg gemotiveerd. Daardoor is de revalidatie spoedig verlopen zonder tegenslagen.”

Dave

Dave 150 150 Jos

Dave

“Rik Geus is een fysiotherapeut met een sterk analytisch denkvermogen. Hoe snel hij de vinger op de zere plek ligt blijft mij keer op keer verbazen. Hij beschikt over een grote hoeveelheid kennis, wat jou verder helpt in je training, bijvoorbeeld doormiddel van het toepassen van periodisering. Rik is een zeer ervaren en bekwamen (sport)fysiotherapeut, die ik sterk kan aanraden.”