Rik Couturier

Erik

Erik 150 150 Jos

Erik

Wat een kundige en fijne fysiotherapeut! Rik Couturier nam echt de tijd om de oorzaak van mijn schouderklachten te achterhalen en nam mij vervolgens mee in de gedachte achter zijn behandelplan. Zijn kennis en professionele instelling waren een verademing en wekte ook direct vertrouwen. Na een reeks behandelingen en de nodige oefeningen thuis kan ik eindelijk weer pijnvrij tennissen.
Erg enthousiast over zijn behandelmethode en natuurlijk het resultaat!

Pieter

Pieter 150 150 Jos

Pieter

Eind vorig jaar verstapte ik mij toen ik van een trap afliep. Het gevolg was dat ik niet meer kon lopen en veel pijnklachten had, op advies kwam ik bij Rik Couturier van Equipe Physique terecht. Deze heeft mij bijzonder goed behandeld, via massage, dry-needling en later via fysio-oefeningen. Dankzij zijn professionele hulp kon ik beetje bij beetje weer lopen en kreeg ik ook tips over wat te doen als het even niet meer ging. Dit voorjaar ben ik zover opgeknapt dat ik een flinke wandeling kan maken en ik heb zelfs weer op de schaatsen gestaan! Ontzettend bedankt Rik, voor al je hulp en kennis. Ik kan Rik Couturier zeker aanbevelen!

Ouafa

Ouafa 150 150 Jos

Ouafa

Voor mijn rug, nek en schouder klachten kwam ik terecht bij Rik Couturier. Super tevreden over de behandelingen. Na zonder succes naar veel fysiotherapeuten te zijn geweest heb ik bij Rik wel het juiste resultaat.

Mariska

Mariska 150 150 Jos

Mariska

Voor mijn chronische klachten ben ik bij Rik Couturier onder behandeling. Hij heeft me de afgelopen jaren uitstekend behandeld, altijd serieus en professioneel, van dry needling tot trainingen. Hij is vriendelijk, geduldig en blijft altijd enthousiast meedenken en helpen mij weer fit en sterk te krijgen. Nooit gedacht dat ik een halve marathon zou kunnen rennen maar door alle inzet van voornamelijk Rik gaat dat binnenkort toch gebeuren. Heel erg bedankt voor alle goede zorgen en je altijd positieve instelling. Kijk er naar uit om de komende tijd nog hard aan de slag te gaan samen.

Ingrid

Ingrid 150 150 Jos

Ingrid

Ik bezocht Equipe Physique voor acute pijn in mijn onderrug, een paar maanden na mijn bevalling. Rik Couturier begreep onmiddellijk mijn probleem en mijn lichaam, en samen stelden we een plan op om de spanning in mijn onderrug te verminderen en tegelijkertijd mijn core geleidelijk te versterken met lichte oefeningen. Na ongeveer 2 weken was de pijn weg en na 4 weken was ik in staat om core oefeningen te doen op het niveau van voor de zwangerschap. Hij is ervaren in dry needling, wat hielp om de spanning in de spieren van mijn onderrug sneller los te laten. Ik beveel de praktijk en Rik echt aan, en ik zal hem zeker weer bezoeken als dat nodig is in de toekomst.