Ronald

Ronald

Ronald 150 150 Jos

Ronald

“Ik kom al vanaf 2016 bij Rik Geus en heb daarvoor diversen andere Fysiotherapeuten gehad en vindt Rik de beste die ik gehad heb.
Rik is een zeer ervaren fysiotherapeut en een heel prettig persoon in omgang en is zeer communicatief.

Bij het introductie gesprek luistert Rik altijd zeer aandachtig en goed naar je probleem en maakt na een gedegen onderzoek een analyse en in overleg een behandelplan.

Als hij gaandeweg het behandel traject niet snel resultaat boekt, heeft hij een dermate groot netwerk, waardoor hij snel een collega kan raadplegen die specialist is in de betreffende blessure en eventueel verwijst hij je door naar die specialist voor verdere behandeling. Dit vind ik een zeer sterk onderdeel, en hiermee gaat er geen tijd verloren en krijg je de optimale behandeling.

Daarnaast heeft Rik ook nog een uitgebreid netwerk aan ziekenhuis specialisten en kan hij zeer snel een afspraak regelen bij b.v. orthopedische chirurgen.

Rik heeft voor mij zeer snel in 2018 een orthopeed geregeld voor mijn schouder uit de kom en in 2020 een orthopeed voor mijn meniscus.

Ik woon sinds 2019 in Frankrijk en liep bij het klussen een meniscus blessure op. Ik heb in Frankrijk een MRI-scan laten maken en deze naar Rik gestuurd.
Rik heeft deze bekeken en geconstateerd dat er een scheur in mijn meniscus zat en heeft mij per video allerlei oefeningen opgegeven.
Na 2 maanden oefeningen doen zonder resultaat helaas, heeft Rik de MRI-scan doorgestuurd naar de Orthopeed.
Na overleg tussen Rik en de orthopeed had ik binnen de kortste keren een afspraak met Rik en de orthopeed en ben ik daarna succesvol geopereerd en door Rik op afstand begeleid in mijn herstel.”